Plannen en betalen

Je reis plannen met een app, betalen met je bankpas of gemakkelijk reizen met een abonnement. Hoe je reist, is een persoonlijke keuze. Daarom levert Transdev maatwerk voor iedere doelgroep, zoals reizen op rekening en flexibele abonnementen. 
Transdev maakt het plannen en betalen van je reis steeds eenvoudiger. Zo is er de Transdev Mobiliteitsapp, een reisplanner waarin alle verschillende vormen van mobiliteit terug te vinden zijn. Dankzij online barcodevalidatie maakt de reiziger een volledige reis van A naar B met één e-ticket. Zo stappen reizigers nog makkelijker in.

Samenwerking

Transdev ontwikkelt nieuwe betaalmethoden en plan- en boekingssystemen het liefst met partners. Denk hierbij aan samenwerkingen met evenementlocaties, musea en pretparken om een online ticket aan te bieden voor toegang en vervoer. Ook werken we op landelijk niveau samen met andere vervoerders voor de ontwikkeling van nieuwe betaalmethoden in het openbaar vervoer.

Transdev Ticket API

Welke service jij je gebruiker ook aanbiedt, Transdev vult jouw aanbod graag aan met het gemak van een soepele, volledig verzorgde reis.

OVpay

Het OV-betalen gaat de komende jaren veranderen. De OV-chipkaart krijgt een opvolger en er komen nieuwe betaalvormen bij.

In- en uitchecken met je mobiel in je broekzak

Eindhoven krijgt de primeur van ‘Be in, be out’.

Transdev Mobiliteitsapp

De Transdev mobiliteitsapp is een multimodale reisplanner.