Werken bij Transdev

Werken bij Transdev betekent dat je deel uitmaakt van een internationale organisatie. Een dynamisch bedrijf waar de ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. Servicegericht werken, verbeteren en innoveren kunnen we niet zonder onze ruim 6000 medewerkers. Onze mensen hebben totaal verschillende achtergronden en werken samen aan ons gemeenschappelijke doel. Samen houden we Nederland bereikbaar. Wij zoeken dan ook mensen die met ons mee willen veranderen. Mensen die oog hebben voor innovatie, veiligheid en plezier in het werk.

Met bussen, treinen, taxi’s en ambulances brengen we dagelijks honderdduizenden mensen naar hun bestemming. Dit doen wij met zorg en aandacht voor mens én milieu. Want mobiliteit is essentieel in ieders leven en moet voor iedereen toegankelijk zijn. Het verbindt je met de wereld om je heen en geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wil. Daar doen wij ons uiterste best voor, elke dag opnieuw. En jij kunt een bijdrage leveren! Bijvoorbeeld als bestuurder van een van onze voertuigen, technicus, marketeer, business developer, IT-er, verpleegkundige, financieel expert of jurist; we zoeken regelmatig mensen uit verschillende vakgebieden en disciplines.

Werken bij Transdev betekent dat je deel uitmaakt van een internationale organisatie. Een dynamisch bedrijf waar de ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. Waar we met veel plezier werken, professioneel zijn en altijd de drive tot verbetering hebben. Waar duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Want we willen reizigers niet alleen vandaag op hun bestemming brengen, maar ook morgen en in de toekomst.

Lees meer over onze medewerkers

Aan boord bij Transdev

De duizenden medewerkers van Transdev hebben allerlei verschillende functies. Vanuit totaal verschillende achtergronden werken onze medewerk ...

Toppers van Transdev

Lees de verhalen van onze toppers die er elke dag voor zorgen dat onze reizigers of patiënten naar de juiste plek vervoerd kunnen worden.