Werken bij Transdev

Transdev is in 17 landen een belangrijke speler op het gebied van het personenvervoer en de mobiele zorg. Het internationale hoofdkantoor is gevestigd in Parijs. In Nederland werken er 7900 mensen onder de vlag van Transdev, wereldwijd zijn dat er 85.000.
Met bussen, treinen, taxi’s en ambulances brengen we dagelijks honderdduizenden mensen naar hun bestemming. Dit doen wij met zorg en aandacht voor mens én milieu. Want mobiliteit is essentieel in ieders leven en moet voor iedereen toegankelijk zijn. Het verbindt je met de wereld om je heen en geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wil. Daar doen wij ons uiterste best voor, elke dag opnieuw. En jij kunt een bijdrage leveren! Bijvoorbeeld als bestuurder van een van onze voertuigen, technicus, marketeer, business developer, IT-er, verpleegkundige, financieel expert of jurist; we zoeken regelmatig mensen uit verschillende vakgebieden en disciplines.

Werken bij Transdev betekent dat je deel uitmaakt van een internationale organisatie. Een dynamisch bedrijf waar de ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. Waar we met veel plezier werken, professioneel zijn en altijd de drive tot verbetering hebben. Waar duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Want we willen reizigers niet alleen vandaag op hun bestemming brengen, maar ook morgen en in de toekomst.