Ook wij zijn Transdev

Verreweg het grootste deel van onze collega’s werkt als buschauffeur, treinmachinist of taxichauffeur. Maar niet alleen zij staan dagelijks klaar voor onze reizigers, cliënten en patiënten. 

Hoofdkantoor

Vanuit het Transdev kantoor in Hilversum wordt onze dienstverlening ondersteund en ons aanbod uitgebreid. Zo vind je hier bijvoorbeeld het Zero Emission team, dat hard werkt aan het uitbreiden van onze emissievrije vloot. Het IT-team ondersteunt alle technische processen in het hele land. En ook vanuit Inkoop, Facturatie, Marketing en Communicatie wordt er advies gegeven en ondersteuning geboden.

Onze directie bestaat uit een toegewijd team dat verantwoordelijk is voor de dagelijkse gang van zaken bij Transdev Nederland.

Service & Veiligheid

Weten waar de bus vertrekt? Een vraag over vervoersbewijzen? Onze collega’s van Service en Veiligheid staan dag en nacht klaar voor onze reizigers.Al deze collega’s zijn ook beëdigd BOA en speciaal opgeleid om de rust en veiligheid te bewaken in en om onze voertuigen.

Regiecentrum Openbaar Vervoer

Of het nu gaat om een defecte bus, een treinstremming of een geweldsincident; het Regiecentrum Openbaar Vervoer (ROV) monitort onze OV-voertuigen en stuurt deze waar nodig aan.  Alle meldingen die chauffeurs en machinisten doen, komen bij het ROV binnen. 

Techniek

Onze reizigers en cliënten rekenen dag in, dag uit op comfortabel en veilig vervoer. Daarom voeren we het onderhoud aan onze voertuigen zelf uit in eigen werkplaatsen. Niet alleen de voertuigen die daar worden onderhouden zijn steeds duurzamer. Dankzij de installatie en onderhoud van zonnepanelen, warmtepompen en andere slimme oplossingen, dragen onze werkplaatsen ook bij aan een schonere leefomgeving.

Academy

De Academy, ons eigen opleidingscentrum, biedt medewerkers een breed aanbod aan trainingen en opleidingen op het gebied van personenvervoer, online en in de praktijk. Of het nu gaat om het opleiden van nieuwe chauffeurs in onze lesbussen en simulator, het coördineren van trainingen voor onze monteurs of nascholing van leidinggevenden.