Welkom bij Hermes

Vanaf december 2022 wordt het OV in de concessie Veluwe Zuid verzorgd door Hermes, onderdeel van Transdev. Mogen we jou verwelkomen als nieuwe collega? We ontmoeten je graag! 

Wie ben jij?

We zijn benieuwd naar jou! Daarom hebben we de afgelopen maanden 5 informatiesessies georganiseerd. Kon je daar niet bij zijn, maar kom je toch graag met ons in contact? Mail ons dan gerust op veluwezuid@hermes.nl. We horen graag van je!

Wie zijn wij?

Hermes verzorgt het openbaar vervoer in de regio’s Zuidoost Brabant en Arnhem-Nijmegen. Dat doen we met ruim 1500 mensen. Hermes is onderdeel van mobiliteitsbedrijf Transdev. Op wijzijntransdev.nl lees je meer over ons en kun je alvast kennismaken met je toekomstige collega’s.

Contact

Heb je vragen? Dan helpen we je graag! Op deze pagina vind je een uitgebreide FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via veluwezuid@hermes.nl

Nieuws

Alles bekijken

Veelgestelde vragen


Er staat veel te gebeuren. Het is dan ook logisch dat je nog vragen hebt. Daarom hebben we de veelgestelde vragen in verschillende categorieën hieronder voor je verzameld en zo concreet mogelijk beantwoord. We doen ons best om deze FAQ zoveel mogelijk up-to-date te houden.

Locaties

Alles bekijken

Arbeidsvoorwaarden

Alles bekijken

Huisstijl

Voertuigen

Alles bekijken