Maak kennis met Transdev

Transdev Nederland is één van de grootste mobiliteitsbedrijven van Nederland. We zijn actief onder bekende merken als Connexxion, Hermes en Witte Kruis. Van bussen, treinen en taxi’s tot ambulances en zelfs autonome shuttles, onze voertuigen vind je door het hele land.

Transdev in Nederland

Een steeds groter deel van deze vloot is Zero Emission. Zo rijden rond Eindhoven en Schiphol honderden elektrische bussen en hebben we in de regio Hoeksche Waard onze eerste waterstofbussen in gebruik genomen. Ook gebruiken we sinds kort onze eerste elektrische rolstoelbussen voor zorgvervoer. Zo zetten we grote stappen richting een volledig emissievrije vloot in 2030, een belangrijke wens van de Nederlandse overheid.

Innovatief vervoer zit in ons DNA: al in 1999 introduceerden we de Parkshuttle, een volledig autonome elektrische shuttle. Binnenkort gaat de derde generatie autonome voertuigen voor het eerst de openbare weg op. Voorzien van de nieuwsgte technologieën én een gloednieuwe Transdev huisstijl.

Mobiliteit zorgt voor verbinding tussen mensen. Servicegericht werken, verbeteren en innoveren kunnen we niet zonder onze ruim 6000 medewerkers. Samen houden we Nederland bereikbaar. En daar zijn we trots op.

Onze diensten

Ruim 6000 medewerkers zetten zich elke dag in voor onze reizigers, cliënten en patiënten. Onze brede dienstverlening brengt ook een divers aanbod aan functies met zich mee. Denk daarbij aan functies waarbij je in direct contact staat met onze reizigers, maar ook aan ondersteunende rollen.

Verreweg het grootste deel van onze collega’s werkt als buschauffeur, treinmachinist of taxichauffeur. Ook zijn veel functies direct gelinkt aan onze dienstverlening in de regio. Denk daarbij bijvoorbeeld aan onze Service- & Veiligheidsteams die service verlenen en toezicht houden, de monteurs die onze vloot onderhouden, de telefonisten die onze taxiritten inplannen en de medewerkers van onze Klantenservice die vragen beantwoorden.

Vanuit het Transdev kantoor in Hilversum wordt onze dienstverlening ondersteund en ons aanbod uitgebreid . Zo vind je hier bijvoorbeeld het Zero Emission team, dat hard werkt aan het uitbreiden van onze emissievrije vloot. Van elektrische shuttle tot waterstofbus, in het ZE team vind je alle expertise. Het IT-team in Hilversum ondersteunt alle technische processen in het hele land. En ook op vakgebieden als Inkoop, Facturatie, Marketing en Communicatie wordt er advies gegeven en ondersteuning geboden.

Een bijzondere tak van ons bedrijf is Witte Kruis, de grootste acute zorgorganisatie van Nederland. Dynamisch, vernieuwend en landelijk actief. De organisatie verleent ambulancezorg in vijf regionale ambulancevoorzieningen (RAV’s), is actief in twee meldkamers, biedt huisartsenvervoer in drie regio’s, levert specialistische medische zorg en EHBO op diverse grote en kleine sportwedstrijden, evenementen en festivals, biedt trainingen aan via ACM Opleidingen en levert met Stan een belangrijke bijdrage aan burgerhulpverlening.

Ben je benieuwd naar hoe het is om voor Transdev te werken? Lees dan de persoonlijke verhalen van onze collega’s:

Internationaal

Als onderdeel van een grote internationale organisatie profiteren we van een enorme hoeveelheid kennis en ervaring. Die kennis en ervaring delen we zelf ook als koploper op het gebied van zero-emission personenvervoer en innovatieve mobiliteit.

Transdev verzorgt wereldwijd dagelijks 11 miljoen reizigersritten. Onze ruim 81.000 medewerkers zijn actief in 18 landen verdeeld over 5 continenten. Samen zorgen wij voor innovaties in mobiliteit en geven je dagelijks de vrijheid om te reizen.

De Transdev Groep wordt aangestuurd en ondersteund vanuit het hoofdkantoor in Parijs.

Meer over Transdev

Onze gedragscode

Transdev is een dienstverlenend bedrijf. Onze reizigers en opdrachtgevers rekenen op veilig, betrouwbaar en prettig vervoer. Het gedrag en d ...

Directie

Maak kennis met onze directie.

Jaarverslag

Lees meer over Transdev in ons jaarverslag.