Méér en 100% duurzaam busvervoer in Gooi en Vechtstreek door Transdev vanaf 2021

We zijn enorm trots dat de Provincie Noord-Holland besloten heeft het busvervoer in de concessie Gooi en Vechtstreek aan Transdev Nederland Mobility Services te gunnen. Dit betekent een voortzetting van de huidige hoge kwaliteit in de concessie, onder een nieuwe naam. We danken deze voortzetting aan de enorme en jarenlange inzet van onze medewerkers in de concessie en op het hoofdkantoor.
Met ons hoofdkantoor in het centrum van Hilversum zijn wij als geen ander bekend in én met de regio. Dat maakt dit bij uitstek de plek om onze Internationale merknaam ‘Transdev’ in Nederland te lanceren. Met Transdev als uitvoerder krijgt Gooi en Vechtstreek een belangrijke primeur: dit wordt de eerste Europese busconcessie die honderd procent Zero Emissie gereden wordt, op wind- en zonne-energie uit de regio!

Studenten en forensen reizen straks over de HOV-busbaan razendsnel en comfortabel tussen Hilversum en Amsterdam. De forse kwaliteitsverbetering van het toch al hoogwaardige R-net, met zijn kortere reistijden en hogere frequentie, betekent voor het grootste deel van de reizigers een flinke verbetering. Ook aan de meer kwetsbare en incidentele reiziger hebben we gedacht. Daarvoor introduceren we een ontsluitend servicenet, met een servicehost aan boord, die extra assistentie kan verlenen aan passagiers.

Met de Transdev Mobiliteitsapp brengen we Mobility as a Service naar Gooi en Vechtstreek. Reizigers krijgen straks in één app beschikking over een breed mobiliteitsaanbod in de regio: alle diensten die andere mobiliteitsaanbieders via derden beschikbaar stellen, worden in de app ontsloten.

Wij kijken voor de komende concessie met veel vertrouwen naar de toekomst: met onze verbeteringen in de dienstverlening komen wij nog beter tegemoet aan de behoeften van reizigers